Csillagjegyes Jóga

Amikor arról beszélünk kinek mi a csillagjegye, és milyen jellemzők tartoznak hozzá, elég messze járunk az igazságtól, hiszen egyedül a szülött napjának a helyzetét nézzük. Ez pont olyan, mintha csak azt néznénk kinek milyen színű a szeme, megjelenése többi részét pedig figyelmen kívül hagynánk.
A pontos jellemzéshez kell a teljes születési képlet, s abban benne foglaltatik a zodiákus összes jegye. Fontos szem előtt tartani, hogy mindannyiunkban ott lakik mind a 12 csillagjegy által képviselt energia. Ha horoszkópunkban bolygó nem is áll az adott jegyben, de az egyik házunkat mégis lefedi, ami annyi jelent hogy az a jegy adja meg az egyik életterületünk alap energetikáját (ez az életterület lehet a munka, a párkapcsolat, mi magunk, a pénzhez való viszonyunk, a hitünk, stb.). Ezeket a bennünk lévő energiákat térképezzük fel és harmonizáljuk a jóga és az asztrológia eszköztárának segítségével.
A jóga eszköztárába tartoznak a testhelyzetek (ászanák), a légző gyakorlatok (pránajáma), a kéztartások (mudrák), szótagok zengetése (mantrák), a meditációs gyakorlatok és a relaxáció. Az asztrológia segítségével pedig a jegyek mélyebb jelentéstartalmát ismerjük meg.
Ezen a 12 alkalmon a kostól a halakig sorban végigmegyünk a zodiákus mind a 12 jegyén.

Várlak egy izgalmas utazásra!

A limitált férőhelyek miatt, KÉRLEK JELENTKEZZ BE!!! Ezt megteheted az info@redlotus.hu e-mail címen, vagy küldj üzenetet a Red Lotus – Kriszti Jóga Facebook oldalnak.

dátum

júl 02 2019
Expired!

időpont

19:00 - 20:30

More Info

Read More
kategória
Read More