Nagybabás Jóga

8-10 hónapostól 2 éves korig

Nagybabás jógaórán a hangsúly már az édesanyákon van, míg ezalatt mozgékonyabb babáik elkezdik utánozni mamáik mozdulatait, vagy egyszerűen eljátszanak egymással. Kitűnő lehetőség mamának és babának is, hogy közösségben legyenek.

A jóga segítségével a teljes testet jólesően átmozgatjuk, elősegítve ezzel a gát izomzatának regenerálódását, valamint hogy az anyukák újra erőre kapjanak. Többek között sok tartásjavító és háterősítő jóga pózt végzünk az órák során. A különböző ászanák, gátizom erősítő torna, légzőgyakorlatok és relaxáció hatékonyan segítenek neked a szülés utáni regenerációban, valamint testi, lelki egészséged helyreállításában és megőrzésében. A közös játékok, élmények pedig támogatják babád fejlődését, mozgásérzékelését, idegrendszerét, és későbbi beilleszkedését bármely közösségbe, csoportba.

Mit hozz magaddal?

A babádnak kis plédet, textilpelust, esetleg kedvenc játékát, hogy otthonosabban érezze magát. Innivalót mindkettőtöknek, kényelmes ruházatot a közös gyakorláshoz, valamint pulóver és zokni – hogy a relaxáció alatt se fázzatok!

dátum

júl 13 2020
Expired!

időpont

09:30 - 10:30

More Info

Read More
kategória
Read More