Kedvezményes ACCESS BARS ÉS MASSZÁZS NAP

Ezen a napon szeretnélek arra invitálni, hogy próbálj ki több olyan módszert, amik több könnyedséget és tudatosságot adnak.
Ha ezen a napon eljössz hozzám, akkor az egy órás ACCESS BARS kezelést és a TESTKEZELÉSEKET (bármelyiket) is 10.000 Ft-ért próbálhatod ki. Az egy órás MASSZÁZSt pedig 8000 Ft.
Ez ✨50% kedvezmény✨ a Bars és a testkezelések esetén.
✨ Mi az az Access Bars és miért jó?✨
A külső körülmények őrülete ellenére is van egy olyan tér, ahol a béke és a nyugalom mindenki számára elérhető, ezt adja a Bars kezelés.
Mi van, ha van egy könnyű módja annak, hogy elengedd az összes gondolatot, érzést és érzelmet, amelyek bezárnak a fejedbe? Amiket újra és újra futtatsz, és nem tudsz elengedni?
Az Access Bars® 32 pont a fejeden, amelyek finom megérintésekor könnyedén el tudsz engedni mindent, ami megakadályozza, hogy örömet és könnyedséget érezz az életedben.
Ezek a pontok tartalmazzák az összes elraktározott gondolatot, ötletet, hiedelmet, érzelmet és megfontolást. Ez egy lehetőség, hogy mindent elengedj!
✨Az alábbiak közül mi az, ami igaz rád?✨
❌Egész nap fáradt vagy, de amikor éjszaka a fejed a párnára teszed, az agyad túlpörög, és nem tudsz aludni.
❌Folyamatosan kimerültnek érzed magad, vagy magas az adrenalinszinted – úgy tűnik, nem tudsz belelazulni az életedbe.
❌Kipróbáltad már a meditációt, a jógát, a naplóírást és még sok mást – de nem tudod elég sokáig elcsendesíteni az elméd, hogy érezd a jótékony hatásokat, VAGY kimerítőnek találodezeket a gyakorlatokat.
❌Kipróbáltál minden wellness és agykontroll – és más tanfolyamot, de még most sem sikerült ellazulni.
Az Access Bars® olyan érzés, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógép zsúfolt merevlemezén – ezúttal csak teret teremt az agyban. Az olyan dolgok, mint a negatív gondolati minták vagy az a végtelen mentális fecsegés, amely ébren tart éjszaka, felszabadulhat, és teret ad a keresett nyugalomnak.
✨Milyen érzés?✨
A „Bárok működése” (egy kezelés) pihentető és békés; képzelje el egy nagyszerű masszázs vagy séta a természetben utóhatásait. A legrosszabb esetben ennyit fogsz érezni!
A legjobb esetben teljes könnyedséget érezhetsz, és az egész életed megváltozik.
Gyere és próbáld ki ezt a csodás módszert most féláron !
Várlak !
Foglalj időpontot:
+36304546547
info@redlotus.hu

dátum

nov 13 2022
Expired!

időpont

12:30 - 18:30
kategória
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük