Női Jóga Workshop Sorozat

ÉVZÁRÓ 4 ALKALMAS NŐI JÓGA WORKSHOP

Szeretettel várlak egy csodálatos belső utazásra, ami közelebb hoz a testedhez, lelkedhez, és a nőiségedhez. Mennyit foglalkozol saját magaddal naponta, mennyire figyelsz a tested jelzéseire, hányszor köszönöd meg neki, hogy érted van?

A torok, a mellkas és a medence területén nagyon sok feszültséget tárolunk / tárolhatunk. Az torok a ki nem mondott szavak helye, a mellkas a minket ért fájdalmak területe, a medencében pedig a nőiséget ért sérelmek vannak. A finom, áramlós jóga ászanákkal (testhelyzetekkel) kioldjuk a testünkben lévő feszültséget, fájdalmat és blokkokat. Nagyon jó hatású a gyakorlás fájdalmas menstruáció, vagy már kialakult női szervi betegségek esetén (meddőség, ciszta, mióma, méhnyakrák) és minden a méhet és a petefészkeket érintő betegségnél. Enyhíti, megszünteti a tüneteket.

A foglalkozás második felében minden alkalommal megtanulunk egy rövid meditációt, mely tisztítja a méhünket, növeli a tudatosságunkat, javítja a nőiségünkhöz fűződő kapcsolatunkat. Meggyógyítva önmagunkat, a környezetünket is tudjuk gyógyítani, hiszen azáltal, hogy mi változunk, változnak ők is.

Az első alkalom:
2019.11.26. – a medencéről szól. Ezt a területet mozgatjuk át, különböző nyújtó és lazító ászanák segítségével. A comb és a farizmok megerősítésére lesznek nehezebb álló testhelyzetek is.

A második alkalmon:
2019.12.03. – a mellkasé a főszerep, tartásjavító, mellkasnyitó átmozgatásra készülj, ahol elengeded a téged ért sérelmeket és feltöltődsz a szeretet érzésével 🙂

A harmadik alkalmon:
2019.12.10. – a nyakat a vállakat és a lapockák környékét dolgozzuk meg. Ebben a szokásos nyújtó lazító gyakorlatokon kívül az arcjóga és a fordított testhelyzetek is segítségünkre lesznek (gyertya-, eke-, halpóz).

A negyedik alkalom:
2019.12.17. – Összegezzük eddigi tudásunkat, s az előző 3 alkalommal tanult gyakorlatokat és meditációt összekapcsoljuk.

Szeretettel várlak erre a csodálatos utazásra, az sem gond, ha sosem jógáztál még, a gyakorlatokat bemutatom és elmagyarázom. Jöhetsz egy-egy alkalomra is, de az egész egyben a legütősebb, így lehet legnagyobbat teremteni.
Ha jönnél, kérlek írj egy fb üzenetet nekem, vagy a Sukha Yoga Studionak, vagy az info@redlotus.hu címre.
Kényelmes ruhát és vizet mindenképpen hozz magaddal, ha van otthon jógamatracod azt is elhozhatod.

dátum

nov 26 2019
Expired!

időpont

19:00 - 20:30

More Info

Read More
kategória

Szervező

Organizer Name
Read More
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük