, ,

Gyógyító szexualitás

„Mi van, ha a szex meg tudja gyógyítani a tested, a partnered testét és a bolygót?

Mi van, ha a szex meg tudja változtatni az életünket tudatosságot közvetítve?

Mi lenne, ha ezt jelentené a szex egy testtel? Ez lenne az a fajta szex amit szeretnél, vagy ez teljesen megrémít téged?

Mennyire volt zavaró és nem kifizetőd a szex az életedben?

Vagy ez mindig is vicces volt neked? Mi lenne, ha a szex azért jönne létre, hogy hozzájárulás legyen az életünkben, a testünknek és a Földnek? Általában ez nem így volt. A szexet általában nemzésre, ellenőrzésre, figyelemfelkeltésre, érvényesítésre vagy szerelemre használják, néha bántalmazásra stb. Mi volt a szex a te életedben eddig? A szex tudástágító és egészségkeltő élmény volt? Vagy nem igazán? Vagy egyáltalán nem? Mi van, ha a szexuális energiának megvan a kulcsa és ereje ahhoz, hogy még a legmélyebb, legmakacsabb, legundibb és legfurcsább korlátokat is átalakítsa testedben és a létezésedben? Hajlandó lennél rá?

Mi lenne, ha különböző fajta szexet írnának elő különböző testi- és lelki betegségekre? Mi van, ha a tudatos szex visszavonhatja és megváltoztathatja a fizikai és fiziológiai betegségeket?
Használsz szexet a gyógyuláshoz és a változáshoz? Vagy használsz szexet, hogy elpusztítson téged és másokat? Vagy teljesen elutasítod a szexet?
Részesültél szexuális oktatásban? Vagy egy „ne legyél szexuális” oktatást kaptál?


Mi van, ha a szüleid soha nem rejtették volna el a szexet, soha nem tették rosszá vagy furcsává? Mi lenne, ha a szüleid mindketten szexuálisan egészségesek lennének? Mi lenne, ha a szüleid a testeddel ünnepelték volna azt az örömöt, amelyet egy napon te is megélhatsz, és nincs ítélet? Rólad, róluk, a testedről vagy bárki más testéről? És mindarról a hátborzongató érzésről, ami előjön? Kikhez tartoznak ezek? Ez a te szexuális valóságod, vagy valaki más hátborzongató szexuális valósága?

Természetesen ez messze lenne a ma ismert világtól, de mi lenne, ha egy szexuális világban élnénk? Egy szexuálisan nyitott és egészséges világban; egy olyan világban, amely tiszteletben tartja a szex erejét, és ismeri annak mágikus, szórakoztató és átalakító ajándékait.
Tehát hogyan van ez a varázslatos szexuális világ?


Könnyű, ha hajlandó vagy elvégezni a munkát és befogadni a boldogságot !! 😉
Testünket az örömre tervezték. Azért készült, hogy örömet, boldogságot, tudatosságot és energiát nyújtson, amely gyógyít, ha ez szükséges. Megengeded az örömöt a testedben, vagy elkerülöd?
Azt mondod, hogy „igen”, ha a test örömét leli? Vagy szégyenkezel, ítélsz, irányítasz és tévedsz, ha van testi öröm?
Az első lépés a nagyobb szexuális energia eléréséhez az, hogy megengedjük testünknek az örömöt. Öröm ha alszik, öröm ha zuhanyzik, öröm szex közben, öröm evés közben, öröm ha úszik, öröm ha mozog, és még az is amikor csak egy helyben áll. Oly sok minden öröm, intenzív élvezet, izgalmas öröm és a pihenés öröme. Arról van szó, hogy nem akadályozzuk meg vagy ítéljük meg a létezés örömét.
Miután ítélet nélkül igent mondunk az örömre, annak minden formájában, más ajándékok is jönni fognak: a boldogság, a könnyedség és a vidámság ajándéka. Ez természetes. Ezek természetesen léteznek az univerzum bőségében.
Ha azonban a boldogság, a könnyedség és az öröm nem érdekel, a szex mindig büntetés vagy bizonyítás lesz. Soha nem öröm és szórakozás.

(…)
Azt állítom, hogy a tudatosság hiánya a bolygó emberei között a szexet olyan szörnyű állapotba sodorta, amilyenben ma van. A megfelelő szex sokakat több tudatosságba vagy legalább boldogságba emelne.
Ki szeretne boldog, fincsi, egészséges, nagyszerű életet és testet, ha összehúzódó, fájdalmas, beteg, korlátozott élettel és testtel is élhet? (Csak vicceltem 😉
Elérkeztünk tehát egy olyan időszakhoz, amikor a szexet gyalázzák, súlyosan megítélik, és sok ajándéka sajnos elveszik a zűrzavar és az ítélet tengerében.
Most arról a szexről fantáziálunk, amely meggyógyítaná és megváltoztatná az életünket, ahelyett, hogy élnénk ezt az állapotot.
A nők fantáziálnak egy férfiról, aki egy nap annyira fogja szeretni őket, hogy ettől rendbe jönnek, míg a férfiak egy olyan nőről álmodnak, aki egy nap eléggé befogadja őket ahhoz, hogy ez gyógyító legyen. Mi kell ahhoz, hogy ezek a fantáziák valóra váljanak?
Itt kezdődik a mély merülés, merülés életünk legvastagabb, legőrültebb, öntudatlan területeire. Itt kezdődik a követelés és a birtoklás, annak követelése és birtoklása, ami nekünk és testünknek működik. Valóságunk igénylése és birtoklása, és mind közül a legmélyebb, a BEFOGADÁS állítása; a legerősebb szexuális energia!


Mit kaphatsz ma a testeddel, ami azonnal megváltoztatja a szexuális valóságodat?
Egyre több és több szexuális energia van a testedben, miközben ezt olvasod. Érzékeled a tested. Érzékeled a nemi szerveidet. Ha feszültséget, fájdalmat vagy ellenállást, az is rendben van. Kezdd itt. Kezdd azzal, hogy rendben vagy a testeddel. És pihenjen, pihenjen többet, és mit találhatsz az alatt?
Ingyen kaptad az ajándékot: a tested. Ne hagyd, hogy az élet tönkretegye.


Nehéz befejezni ezt a bejegyzést, mert tudom, milyen hatalmas ez a terület, és mennyi minden szükséges ahhoz, hogy ez könnyen megvalósulhasson.
Tehát felteszek egy kérdést neked, kedves olvasó. Mit szeretnél választani? Hajlandóságot a szexuális energia ítélet nélküli befogadására? Vagy azt a világot, ahol a test elveszíti minden természetes örömét?”

Eredeti cikk: Shannon O’Hara: Sex that heals

www.shannon-ohara.com/sex-that-heals/

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük