, ,

Erős légy, ne rossz!

Milyen lenne, ha szigorú lennél a családoddal?

Megfigyelted már, mennyire igyekszel megfelelő szerepet játszani szüleiddel, nagynénéiddel, nagybátyáiddal, testvéreiddel és rokonaiddal szemben?

Nem számít, mit teremtettél az év során, mennyi pénzt kerestél, vagy merre jártál a világban, a családod veled kapcsolatos referencia pontja úgy tűnik, nem változik. „Amikor beleszülettél a családba, te voltál a gyenge, akiről gondoskodni kellett”, mutatott rá Dr. Dain Heer, az Access Consciousness egyik megalapítója. „Ettől abba a furcsa helyzetbe kerülsz, amelyből felnézel a többiekre, mint a valóság és mindannak a forrására, amit választhatsz, ami lehetsz és amilyen lehetsz.”Elkerülhetetlenül a gyengeség, és nem annyira az erő helyzetéből teszünk így.

„A humanoidok gyengeségüket legsikeresebb módon azzal rejtik el, hogy magukat rossznak tartják”, mondta Dain.„Úgy tűnik, ez az, ahol minden örömünket, könnyedségünket, adottságunkat feladjuk.”Talán már megfigyelted, hogy Gary Douglas, az Access megalapítója soha nem mondja magáról, hogy rossz – és ugyanígy megfelelőnek se látja magát soha! Gary elmagyarázta: „Nem azt nézem, hogy amit csináltam és ami voltam, az rossz-e.

Azt nézem, mi mindent ítélnek meg a többiek? Ha megítélik, az azért van, mert túl erős vagyok.”Nagy a különbség aközött, hogy azt gondolod-e, rossz vagy, ami ítéletedet igényli, vagy hogy tudod-e: semmiben nem hibázol, amit választasz. Hát akkor hol határoztad meg magadat úgy, hogy rossz vagy, miközben csak annak az erőnek az ajándékáról volt szó, ami te vagy a világban, és ami senki másnak nincs meg? Annyi mindent csináltál, ami erő, de ha nem ismered el az erőt, a gyengeséget kell bevezetned azért, hogy bebizonyítsd: nincs benned az az erő, ami benned van!„Ez dinamikus lehetőség, ha hajlandó vagy választani. Azt teremti, hogy egészen más módon létezel a világban”, mondta Dain.

Ha nem kell azt játszanod a világban, hogy helyes, vagy helytelen vagy, megteremtheted saját világodat.Képzelj el egy olyan világot, amelyikben te vagy az erős, és bárki bármit mond, az olyan, mint a legyek döngicsélése egy elefánt körül. Ha ilyen erős lehetnél, nem kellene magadat jónak vagy rossznak látnod!

Forrás: https://www.access-consciousness-blog.com/2018/12/be-strong-not-wrong/

Fordítás: valaszthatsz.com

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük